Gastronomický program Rybářských slavností 2010
Rybářské
slavnosti v Třeboni a na Třeboňsku 2010 opět nabízí tradičně
bohatý gastronomický program. Na co se můžeme těšit?
Gastronabídka Rybářských slavností 2010
Ryby a pokrmy z ryb
- uzené ryby – Kapr, Pstruh, Tolstolobik, Amur, Sumec, sladkovodní
Úhoř, z mořských ryb Ostroun, Tuňák, Máslová ryba- Modrohlava
- speciality z Třeboňského kapra připravené kuchařem Petrem
Stupkou
- rybí polévka a Kapří hranolky připravené dle rodinné receptury
restaurací Šupina & Šupinka v Třeboni
- marinovaný filet z kapra, grilovaný pstruh a candát
Masa a sýry
- grilované steaky
- studené a teplé klobásy; „Klobásový ráj“ – zvěřinové
delikatesy
- sýry, grilované, uzené, specialita kozí sýry zn. DoRa
Vína Znovín Znojmo
- jakostní bílá a červená
- přívlastková vína z Terroir Clubu a Terroir Levure
- VOC – vína odborné certifikace 2009
- přírodní sladké výběry z hroznů a z bobulí
- oceněná vína a exkuzivní řady Genus Regis
- sekty- novinka Charles Seasfield
Piva zn. Bohemia Regent
Nealkoholické nápoje
- točená kola Regent
- točená žlutá limonáda MONA
- minerální voda neperlivá, perlivá
Další nabídka
- brambůrky
- domácí koláče
- domácí chléb ?pokud jsou tam ti pecaři, já budu mít s ořechy
- chléb se sádlem a s cibulí
- znojemské okurky
Gastropartneři Rybářských slavností 2010
Prodejní doba sobota 28. a neděle 29. 8. 2010
- Sobota: začátek 9.00 hod., konec po ukončení hlavního večerního
koncertu
- Neděle: začátek 9.00 hod., konec po ukončení kulturního programu na
jevišti a dojezdu účastníků cyklistické vyjížďky
Související článek: Speciality
na Rybářských slavnostech 2010
Komentáře
« Rybářské závody pro děti a pro dospělé
Radek Tomášek a Simply The Four »